Hoe zorg ik er voor dat ik aanmerking kom?

Zorg er voor dat je de formulieren die we van je vragen (dus ook het garantstellingsformulier van je ouders) zo snel en correct als mogelijk upload via in het inschrijfformulier.

Wie komen in aanmerking?

Studenten (WO, HBO, MBO & ROC), interns & PHD candidates

Vanaf wanneer zijn de woningen beschikbaar?

Vanaf 1 augustus 2019 zullen de eerste woningen beschikbaar zijn.

Hoe lang kan ik er wonen?

Je kan er wonen zolang je studeert. Na afronding (of stoppen) van je studie krijg je een termijn van tussen de drie maanden tot maximaal een jaar om een nieuwe woning te vinden.

De meeste appartementen zijn 19 m2. Er is ook een beperkt aantal grotere appartementen beschikbaar. Hoe groot zijn die grotere woningen, en wat kosten ze?

Deze grotere appartementen zijn ongeveer 5m2 tot 10m2 groter en zijn € 50,- tot € 100,- per maand duurder. Bij het inschrijfformulier kan je aangeven  of je ook in deze woningen interesse hebt. Voor meer info, kijk hier.

Heb ik een verplichte minimale termijn dat ik huur moet betalen?

Nee. Hoe lang je er ook wil wonen, je  kan altijd tegen de eerste van een maand je huurcontract opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Met andere woorden: als je er tot en met februari wil wonen, zorg  er voor dat je je huur in  januari opzegt.

Mag ik er samenwonen?

We verbieden het niet, maar raden  het niet aan. Wil je samenwonen, dan raden we je aan één van de grotere appartementen te huren. Dit kan je aangeven bij het inschrijfformulier.

Kan ik naast of op de gang met een vriend wonen?

Ja, dat kan. Hier houden we zo goed als  mogelijk rekening mee. Ook kan je iemand voordragen om elders in het pand te komen wonen. Stuur ons hierover aub een email op markt058@wolfhuisvestingsgroep.nl

Kan ik een voorbeeld contract zien?

Klik hier voor een voorbeeld contract

Let; dit zijn voorbeelden. De precieze prijzen die gelden staan online.

Hoe zijn de gemeenschappelijke kamers uitgerust?

In de verschillende gemeenschappelijke kamers staan voldoende meubels om te kunnen chillen.  Daarnaast hebben we er voor gekozen om verschil aan te brengen in de verschillende gemeenschappelijke kamers. De één is meer ingericht om te loungen, de ander om te studeren.

Bekijk hier de impressie van de centrale entree

Welke voorzieningen zijn er?

  • Persoonlijke Wi-Fi en bekabeld supersnel internet
  • Beveiligde fietsenstalling
  • Mogelijkheid om een parkeerplaats te huren (waarschijnlijk 40 euro per maand. We zullen binnenkort beginnen met het aanbieden van parkeerplaatsen)
  • Wasserette (tegen betaling)
  • Gezamenlijke ruimtes met gratis Wi-Fi
  • Buitenruimtes
  • Studieruimtes

In ‘de plint’, de begane grond van het complex komen verschillende winkels en tentjes die jou hopelijk zeer zullen aanspreken. We houden je op de hoogte!

Kan ik een parkeerplek huren?

Ja, dat kan. Kom langs op een van de spreekuren en dan maken we het direct in orde voor je. Vergeet je ID bewijs niet mee te nemen. De maandelijkse kosten bedragen €40 en de eenmalige administratiekosten bedragen eveneens €40. De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Bekijk hier een voorbeeldcontract.

Contact

Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar 058-2100135 . We raden je aan eventuele vragen waarvan de antwoorden niet op de site staan per mail te stellen; markt058@wolfhuisvestingsgroep.nl