Hoe kom ik in aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor een kamer in Markt058 zorg er dan voor dat je de informatie/formulieren, die we van je vragen (dus ook het garantstellingsformulier van je ouders), zo snel en zo correct als mogelijk upload via in het inschrijfformulier.

Wie komen in aanmerking?

De woningen in Markt058 zijn voor studenten (WO, HBO, MBO), stagiair(e)s, en PhD kandidaten.

Hoe lang kan ik er wonen?

Je mag in Markt058 wonen zolang je studeert. Na afronding (of stoppen) van je studie krijg je een termijn van tussen de drie maanden tot maximaal één jaar om een nieuwe woning te vinden.

De meeste appartementen zijn 19 m2. Er is ook een beperkt aantal grotere appartementen beschikbaar. Hoe groot zijn die grotere woningen, en wat kosten ze?

Deze grotere appartementen zijn ongeveer 5m2 tot 10m2 groter en zijn € 50,- tot € 100,- per maand duurder. Bij het inschrijfformulier kan je aangeven of je ook in deze woningen interesse hebt. Klik hier voor meer informatie over de grotere woningen.

Heb ik een verplichte minimale termijn dat ik huur moet betalen?

Nee, er is geen minimaal huur termijn. Onafhankelijk van hoe lang je al in Markt058 woont kun je altijd voor de eerste van een nieuwe maand je huurcontract opzeggen. Er geldt een opzegtermijn van één maand. Met andere woorden: als je tot en met februari in Markt058 wil wonen, dan dien je de huur vóór eind januari op te zeggen.

Mag ik er samenwonen?

We verbieden het niet, maar raden het ook niet aan. Als je toch samen wilt wonen in Markt058 dan raden we je aan één van de grotere appartementen te huren. Deze voorkeur kun je aangeven op het inschrijfformulier.

Kan ik naast of op de gang met een vriend wonen?

Ja, dit is in theorie mogelijk. Wij houden zo goed als mogelijk rekening met jouw voorkeuren maar zijn ook afhankelijk van beschikbaarheid.

Het is ook mogelijk om iemand voor te dragen om elders in het pand te komen wonen. Stuur in dit geval een email naar markt058@wolfhuisvestingsgroep.nl

Kan ik een voorbeeld contract zien?

Klik hier om een voorbeeld contract in te zien.

Let op: dit is een voorbeeld. De precieze prijzen die gelden staan online en zijn leidend.

Hoe zijn de gemeenschappelijke kamers uitgerust?

In de verschillende gemeenschappelijke kamers staan voldoende meubels om te kunnen relaxen.  Daarnaast hebben we er voor gekozen om verschil aan te brengen in de verschillende gemeenschappelijke kamers. De ene gemeenschappelijke ruimte is meer ingericht om te loungen, de ander om te studeren.

Klik hier voor een impressie van de centrale entree.

Welke voorzieningen zijn er?

Hieronder vind je een overzicht met de voorzieningen, die aanwezig zijn:

  • Persoonlijke Wi-Fi en bekabeld internet;
  • Beveiligde fietsenstalling;
  • Mogelijkheid om een parkeerplaats te huren;
  • Wasserette (tegen betaling);
  • Gezamenlijke ruimtes met gratis Wi-Fi;
  • Buitenruimtes;
  • Studieruimtes.

Kan ik een parkeerplek huren?

Ja, dit is mogelijk. De maandelijkse kosten hiervoor bedragen €40. Ook zijn eenmalige administratiekosten van €40 en borg voor de parkeerpas van €25 van toepassing. De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Klik hier voor een voorbeeld contract. Let op: dit is een voorbeeld.

Kom langs op een van de spreekuren en dan maken we het direct in orde voor je. Vergeet je ID bewijs niet mee te nemen.

Mag ik een huisdier houden in Markt058?

Het is niet toegestaan (huis)dieren (tijdelijk) op je kamer te houden. Deze regel geldt voor alle (huis)dieren en staat in het huishoudelijk regelement wat bij je huurcontract zit. Bij het overhandigen van de sleutel word je hierop geattendeerd. Ook bezoekers mogen geen huisdieren meenemen in Markt058!

Alleen in het geval van medisch noodzakelijke situaties (blindengeleidehond, hulphond) zullen we je schriftelijk verzoek hiervoor beoordelen. Pas na een schriftelijk akkoord is je huisdier welkom in Markt058. Bij geconstateerde overlast zeggen we de overeenkomst onmiddellijk op.

Mag ik roken in Markt058?

Nee, je mag niet roken in Markt058!

Er geldt een rookverbod in Markt058. Dat betekent dat je nergens binnen mag roken! Niet in de gemeenschappelijke ruimtes, (binnen en buiten), het dakterras en ook niet in je eigen kamer. Het branden van wierrook is ook niet toegestaan. De rook zal in de muren en meubels trekken en heeft tot gevolg dat we het inventaris moeten reinigen of zelfs gaan vervangen. Op overtreding van het rookverbod staat een forse boete.

Je mag wel (geur) kaarsjes branden, mits dit veilig gebeurt. Ga nooit slapen met een nog brandende kaars!

Contact

Heb je een vraag? Kijk altijd eerst op de FAQ pagina en in de algemene folder.

Staat je vraag er niet tussen, stuur ons dan een e-mail naar markt058@wolfhvg.nl. We doen ons best binnen 24 uren je mail te beantwoorden. Het is niet mogelijk om de huismeester te appen of rechtstreeks te bellen. In het weekend wordt de mail niet gelezen. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar op het calamiteiten nummer 058-2100135. Wanneer er sprake is van een calamiteit buiten kantooruren (kantooruren zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur) en in het weekend, kun je dit telefoonnummer altijd bellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stroomstoring, een grote lekkage of als je deur niet meer te openen is met je tag.

Natuurlijk bel je direct met 112 wanneer met spoed een brandweer, politie of ambulance nodig is!