Waar kan ik informatie vinden over algemene vragen over mijn kamer en het gebouw?

Indien je een vraag hebt over je kamer en/of het gebouw, kijk dan altijd eerst in the algemene informatie folder voordat je ons een email stuurt! Naast alle informatie op de FAQ pagina’s van onze website beschrijven we in deze folder diverse zaken in meer detail. Bijvoorbeeld hoe je een afvoer moet ontstoppen.

Je kunt hier de algemene informatie folder downloaden. Gebruik altijd de versie op deze website, omdat wij regelematig aanpassingen doen. Op deze manier gebruik je altijd de meest up-to-date versie!

Huurders informatie – Algemene informatie folder Markt058

Als ik een (onderhouds)melding wil doen, hoe doe ik dat?

Als het antwoord op je (onderhouds)vraag niet in de algemene informatie folder of op de FAQ pagina’s staat, stuur ons dan een email naar markt058@wolfhuisvestingsgroep.nl. Leg in de email kort en krachtig uit wat er aan de hand is, en wat je zelf hebt gedaan om het te verhelpen of waarom dat geen zin heeft. Vergeet niet een relevante foto, en je persoonlijke gegevens (naam, kamer nummer, en up-to-date (Nederlandse) telefoonnummer) mee te sturen.

Hieronder vind je de telefoonnummers voor spoedgevallen:

Politie / Brandweer / Ambulance: 112

Lekkage, (gedeeltelijke) stroomstoring: 058 2100135

Welke meubels worden geleverd in de appartementen met een laagslaper?

MEUBILAIR
Bed opstelling (120×210)
Nachttafel
Vaste lattenbodem
Matras (120×210)
Bureau / eettafel
Armstoel
Kruk
Fauteuil
Kofferplank boven deur
VERLICHTING:
Plafondlamp incl. ledbron entree
Plafondlamp incl. ledbron kamer
Vloerlamp
Bedleeslamp
DIVERSEN / ACCESSOIRES:
Passpiegel
Afvalbak klein
Prikbord
Kapstok
Schilderijrails
Toiletgarnituur
BEDTEXTIEL:
Hoofdkussen
Dekbed
Matrasbeschermer
STOFFERING:
Gordijnen
Konfectie
Rails

Welke meubels worden geleverd in de appartementen met een hoogslaper?

MEUBILAIR
Bed opstelling Hoogslaper (120×210)
Fauteuil
Zitzak
Vaste lattenbodem
Matras (120×210)
Bureau / eettafel
Armstoel
Kruk
Kofferplank boven deur
VERLICHTING:
Plafondlamp incl. ledbron entree
Plafondlamp incl. ledbron kamer
Vloerlamp
Wandlamp
DIVERSEN / ACCESSOIRES:
Passpiegel
Afvalbak klein
Prikbord
Kapstokhaken
Schilderijrails
Toiletgarnituur
BEDTEXTIEL:
Hoofdkussen
Dekbed
Matrasbeschermer
STOFFERING:
Gordijnen
Konfectie
Rails

Wat zijn de afmetingen van de dekens en matrassen? (ivm aanschaf dekbed en molton)

Dekbed: 200*220

Molton: 120*220

Hoe kan ik contact opnemen met de internetleverancier?

Klik hier indien je vragen hebt over de installatie van internet en/of problemen ervaart met het internet.

Waar vind ik de gebruiksaanwijzingen van de apparatuur in de keuken en woning?

Hieronder vind je de handleidingen voor de diverse apparatuur in je kamer.

Kookplaat

De woning is voorzien van een keramische kookplaat (Zanussi ZES3921IBA). Let bij het aanschaf van je pannen erop dat ze geschikt zijn voor een keramische kookplaat!

Maak de kookplaat na gebruik goed schoon om inbrand plekken te voorkomen. Hiervoor kan je het beste Cerafix of HG cleaning agent gebruiken. Dit is bij iedere supermarkt en/of bouwmarkt (e.g. Gamma, Praxis) te verkrijgen.

Als je de kookplaat niet regelmatig schoonmaakt en deze erg vuil is, kun je deze schoonmaken met een speciale glas krabber en een intensief reinigingsmiddel voor ceramische kookplaten. Let op: deze manier is niet geschikt om dagelijks te ondernemen!

Koelkast

Afzuigkap

Koolstoffilter

Combi magnetron

Wat moet ik doen als ik mijn sleutel kwijt ben?

Iedere bewoner ontvangt bij het ophalen van zijn sleutels ook twee blauwe tags. Deze twee tags geven je toegang tot de volgende locaties in Markt058:

  • de hoofdingang van Markt058,
  • de achteringang aan station zijde,
  • de voordeur van je eigen appartement,
  • de deuren op de gang naar jouw appartement,
  • de deur van de studieruimte op de 2e verdieping,
  • de toegangsdeur tot de fietsenstalling.

We adviseren je met klem om één van deze twee tags af te geven aan je ouders, of een vriend(in) die ook in Markt058 of in de buurt woont. Als je jezelf buitensluit kan je tenminste nog binnenkomen met de reserve tag. Raak je een tag kwijt, dan zullen we op jouw kosten een nieuwe moeten aanmaken. Laten we hopen dat dit niet nodig zal zijn. Mocht je een tag verliezen, geef dit dan zo snel als mogelijk aan via de mail. De kosten voor het aanmaken van een nieuwe tag zijn € 50,- per tag.

Wanneer je buiten kantooruren je tag kwijtraakt en je kunt je woning niet meer binnenkomen, dan kan je bellen met ons calamiteitennummer +31 (0)58 2100135. We kunnen dan je slot open laten boren. De kosten hiervoor zijn dan voor jouw rekening en bedragen minimaal € 250,- exclusief BTW en materiaalkosten. Wil je deze extra kosten voorkomen dan zul je zelf onderdak moeten vinden, want de beheerder zal niet komen opdraven voor het verlies van je tag. Pas dus goed op je tags en sleutels!

In het geval het Saltoslot een mechanische weigering heeft (slot wil niet los, of blijft rood knipperen of heeft geen enkele reactie op het aanbieden van de tag, dan geef je dat door via de mail aan de huismeester markt058@wolfhuishvg.nl. Wanneer het defect buiten kantoor tijden optreedt bel je het calamiteitennummer +31 (0)58 2100135 en wordt er naar een oplossing gezocht.

Wat moet ik doen als ik mijzelf heb buitengesloten?

Wanneer je je tag(s) op je kamer laat liggen en je sluit je deur af zonder de saltoknop te activeren, zal je deur nooit zijn afgesloten. Je kunt zo weer naar binnen gaan. Pas wanneer je zonder tag door de tussendeur op de gang bent gelopen, kan je niet meer bij je woning komen. Je moet dan wachten op een bewoner die aan je gang woont of de persoon die je reserve tag voor je bewaard.

Wat betekent het als mijn slot een rood flikkerend lampje geeft nadat ik deze geopend heb?

Het kan voorkomen dat het saltoslot van je voordeur of een tussendeur drie keer rood knippert en daarna éénmaal groen knippert voordat je naar binnen kunt gaan. De batterij in het saltoslot heeft dan te weinig spanning en zal na verloop van tijd leeg zijn. De deur zal dan niet meer werken. Zodra je dit constateert verzoek ik je een mail te sturen naar markt058@wolfhvg.nl . We zullen de batterij moeten komen vervangen. Voor het vervangen van een batterij van de saltoknop van een voordeur zullen we wel je kamer moeten betreden en zullen we dit dan van tevoren met je afstemmen.